keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Nauhaa

Se on tämän kertainen P*skarteluhaaste.
Jo edellisen postauksen kortissa löytyi nauhaa, mutta kun sitä kerta haastettiin käyttämään P*skiksessakin niin jo toki sitä minulta löytyy. Nauhavarastoja on itseasiassa kertynyt sen verran, että erittäin hyvä olisikin niitä kulutella välillä vähän poiskin. Ainakin olisi syytä, ennen kuin haaveilee uusien hankinnasta. :D Mikä siinä onkin, että joidenkin askartelumateriaalien suhteen tuppaa olemaan aikalainen hamsteri vaikkei välttämättä juurikaan sitten juuri sitä materiaa käytä? Kai niissä joku ihanuus viehättää. Kukkien suhteen myönnän olevani hamsteri, mutta niitä kyllä aika paljon kulutankin. :)Tässä siis kortti haasteeseen. Nauhana käytin pitsinauhaa. Taustapaperi on kirppisostoja ja reunaan sain vähän hyödynnettyä ihanan väristä jämäpaperisuikaletta. Ihanaa jos saa hyötykäytettyä silppuja! Leikekuva on Kaisercraftin. Koristuksena kakkupaperia, washiteippiä, kukkia, puolihelmiä ja haaraniitti. :)

8 kommenttia:

 1. Todella kaunis kortti. Ihanat värit.

  VastaaPoista
 2. Minä myös tykkään näistä vareistä. Kiva tuo haaraniitti kukan keskuksena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkäsin väriyhdistelmästä. Haaraniitti oli pakko laittaa juuri tuohon,kun se kävi siihen ku nenä naamaan. :D

   Poista
 3. Ihana kortti! :) Noista jämäpapereista saa, kyl aina kivasti eloa kortteihin tekemällä tuollaiset v-leikkaukset niihin! Itsekin käytän niitä paljon.

  VastaaPoista