perjantai 12. helmikuuta 2016

Ystävänpäivää ja Paperiaskarteluhaaste nro 25

Tadaa! Nyt on sen aika! Postata tänne ystävänpäiväkortit, mitkä ovat matkanneet jo saajilleen päivää piristämään. Samat kortit käyvät Paperiaskarteluhaasteeseen nro 25, missä aiheena Ystäväpäivä. :)

Facebookin askarteluryhmissä on kovasti pyörinyt kuvia mukikorteista. Niistä on oikein innostuttu. Minunkin kortteihin tuli mukit, mutta ehkä hieman toisin toteutettuna. Mukin yhteyteen sopi loistavasti tee ja vielä kun löytyi Uskollinen Ystävä -teetä. :) Kortteihin tuli siis "mukitasku". Piirsin muki mallin ja leikkasin siihen paperiveitsellä mukin reunaa myötäilevän viillon, mikä mahdollisti sen, että mukista sai taskun, kun mukin reunat liimasi taustapaperiin.

Kuvissa ensin kortin kansi ja sen jälkeen kortin sisus. :)
Ja nämä kaksi viimeistä mukisisusta lisäsin kahteen jo aiemmin postaamaani korttiin. :) Vaikkei kuvissa teepussit näykään, lähtivät ne kuitenkin kirjeisiin mukaan. :)Muutamalle ystävälle laitoin teen sijaan suun makeaksi. ;)


Kaupoista löytyi ihania Kismet-patukoita, missä luki mm. Ystävälle tai Ihanalle. Olihan semmoiset otettava matkaan ja laitettava pieneen pakettiin. Mietin ensin, että olisin laittanut näihin enemmän koristeita, mutta lopulta en keksinyt mitä olisin laittanut ja nämä olivat ihan nätit näinkin. :)

3 kommenttia:

 1. Ihanan hempeitä kortteja olet tehnyt. Nuo mukit ovat kyllä mainioita.

  VastaaPoista
 2. Ootpas ollut erittäin ahkera! :)

  VastaaPoista
 3. Oi kuinka kauniita paketteja ja sisältökin niin herkkua <3

  Ja Noi teepussi kortit aivan valloittavia!

  VastaaPoista