tiistai 16. tammikuuta 2018

Lupailemiani käsitöitä

Kuten viimeksi mainitsin, aikani on mennyt viime aikoina puikkoja kilistellen ja erilaisia neuletöitä tehden. Kortitkin ovat olleet mielessäni, mutta niiden pariin pääsen ehkä keskittymään paremmin tuonnenpana. Nyt on niin, että minulla ei tällä hetkellä ole edes työpöytää, jonka ääressä askarrella. Siksikin on ollut luontaista olla sohvalla ja neuloa. :)

Tässä hieman kuvia mitä olen tehnyt. Pahoittelut, kuvat ovat nyt keskenään vähän eriparisia. Kuvia olen ottanut hieman eri aikoina, aina kun työt ovat valmistuneet.

Tein itselleni ennen joulua talläiset harmaat vähän pidempivartiset sukat Katian Camel Socks langasta. Lanka on ohutta, mutta niin ihanan pehmeää ja nämä sukat mahtuvat mukavasti kenkiin, kun eivät ole liian paksut. Ja ah, niin lämpimät. :)

Tämän pitsihuivin tein töihin malliksi Katian Stella huivilangasta. Malli huiviin on lankavalmistajalta. Huivi oli suht työläs tehdä, mutta tulihan siitä aika nätti.


Myös tämän huivin tein töihin malliksi Katian Paint langasta. Kolmiohuivi ja nurjaa ja oikeaa. :)

Ihastuin Paint lankaan niin, että halusin tehdä siitä lämpimän talvihuivin itsellekin. Itselleni valitsin värikkään langan ja nyt kaulaa lämmittää sateenkaari. :D

Lapsille neuloin pipot Katian Milrayas langasta. Tässä trion kaksi ensimmäistä.

Ja tässä pipo trion viimeisimmäksi valmistunut.

Viimeisimpänä neuletyönä valmistui torkkupeitto Frotee kuteesta. Tämä olikin aika hauska. Puikot olivat normaaliin nähden mahdottoman suuret, mutta toki oli kudottavakin paksumpaa materiaalia. Rivi syntyi joutuin ja syntyi lopulta lämmin, mukava peitto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti