maanantai 3. heinäkuuta 2017

Hellettä ja uutta haastetta

Huh hah hei! Ihanaa, kun viimein tuli kesäiset kelit ja vielä parempaa, että itselle sattui vielä kauniille päivälle vapaa niin pääsee itsekin auringosta nauttimaan! Tosin, ei sillä, viihdyn kyllä töissäkin ilmastoinnista nauttien, mutta mukavaa se on kesällä välillä nauttia auringosta rehdisti ulkosalla.

Askartelut ovat kyllä nyt valitettavasti jääneet vähemmälle töiden ja välillä onnistuneiden ulkoiluilmojen vuoksi. Onneksi välillä on kuitenkin pieni hetki näpertää jotain ja syksymmällä tulee varmasti taas aikoja jolloin ei ulkoilla vaan enempi askarrellaan. Kesästä pitää nauttia silloin, kun se on!

Nyt ilmestyi kuitenkin uusi Paperiaskarteluhaaste ja tällä kertaa aiheena on KORISTELUÖVERIT! Huomasin olevani vähän huono överöimään...tai no tämä nyt oli oma mielipiteeni...voinhan olla jonkun mielestä jatkuvasti täysi överi...Noh, joka tapauksessa. Korttini haasteeseen on tässä:



Olisin halunnut tehdä kortista runsaan ja koristeiden täytteisen, mutta nyt en tämän parempaan pystynyt. Mutta löytyy tästä kumminkin monenlaista koristetta. On kakkupaperia, pitsiä, pieniä leikekuvia (ja yksi isompikin), itse tehtyjä kukkia ja valmiita ruusuja ja nuppuja, rusettia, haaraniittiä, helmiä....Monenlaista. Titityy!

Ihanaa kesää teille! :)

1 kommentti:

  1. Tämä haaste on niin kiva! Ja niin hieno tuo sinun kortti! Ihan överihieno!

    VastaaPoista