perjantai 30. syyskuuta 2016

Transformers, sankarikortit pojille

Apua! Mihin tämä kuukausi on oikein kadonnut?! Aika on mennyt hirvittävän nopeasti. Aloitin työt tämän kuun alussa ja vaikkei täysin kokoaikaisesta työstä olekaan kysymys, on se vienyt aikaa ja energiaa sen verran, ettei kaikkea ehdi enää sen ohella enää yhtälailla. En ole unohtanut blogiani, askartelua tai käsitöitä, mutta kaikkien näiden tekemiseen on nykyään aika paljon vähemmän aikaa. Varsinkaan kortteja en ole ehtinyt nyt tehdä, mutta villasukkia olen aina aika ajoin kilkutellut eteenpäin. Niistä ehkä tuonnenpana.
Nämä kortit tein pojillemme synttäreille. Kaikenlaiset sankarit ja robotit ovat nyt kovasana ja sehän on vähän kaukana äidin totutuista kukkaiskorteista, mutta haasteet ovat ihania. Etsin sopivat mallit ja tartuin kynään ja taiteilin pojille Transformers-kortit. Sinipunainen on Optimus Prime ja keltainen Bumblebee.Hyvää viikonloppua kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. WAU kerta kaikkiaan :O WAU aivan sanattomaksi vetää! Aivan todella upeat piirrokset ja kokonaisuudet <3 ihailen todella piirrustus taitojasi!

    VastaaPoista