maanantai 10. elokuuta 2015

Taivasta tai ainakin lähes taivaallista...

Kävimme perheen kesken aurinkoisena sunnuntaipäivänä hemmottelemassa itseämme hyvällä pitsalla ja suloisella miljööllä. :) Pyörähdimme sunnuntaiajelulla Otavassa ja InStile Mannilassa. InStile Mannilassa on pieni italialainen puoti, espressokahvila  ja kesäpizzeria. Eivätkä pitsat ole mitä tahansa pitsoja, vaan aidon italialaisia ja erittäin maukkaita! Myös käsintehty espresso oli omaa luokkaansa. Minä valitsin itselleni Capricciosa, mikä sisälsi tomaattia, mozzarellaa, kinkkua, artisokkaa, sieniä ja mustia oliiveja. Nam nam. Ja makean nälän tyydytti jälkiruuan Latte Macchiato sekä täyteläinen suklaatorttu kera italialaisen rommirusinasuklaajäätelön.

Sää ja taivas oli niin upea, että otin muutaman kuvan ihan vaan tämän viikon Makro-haastettakin ajatellen. Kuvat ovat nyt kyllä vain kehnolla puhelimen kameralla otettuja, mutta kyllä näistä selon saa. ;)

InStile Mannila sijaitsee idyllisessä pihapiirissä.

Tällä pihanurmella kelpasi lasten kirmata itsensä uuvuksiin ja mikäpä siinä, kun keli oli mitä mahtavin.

Pihalla kasvoi muutamia kauniita omenapuita, mutta yksi vanha, osaksi jo kelottunut omenapuu tuntui kiehtovan niin lapsia kuin tätä kuvaajaakin.

Upeat käppyräoksat kohta hohtavaa taivasta.


Lasten valitsema Margherita oli kerrassaan maukas.

Tämä reissu antoi nautintoja kaikille aisteille. Suosittelen.


InStile Mannilaan on n. 10 minuutin ajomatka Mikkelistä etelään päin. Mannila sijaitsee aivan 5-tien kupeessa vaikka onkin kovin kodikkaasti pensaiden ja puiden suojassa. Kesän ohikulkijalle ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. :)


3 kommenttia:

  1. Voi tavaton miten paikka näyttää kauniin houkuttelevalta. Pitäisi saada isäntä houkuteltua tuonne joskus mukaan.

    VastaaPoista
  2. Kivaa - rakastan pizzoja ja keltaisia taloja. Tässä postauksessa oli molempia :)

    VastaaPoista