sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Yksi kesä, kaksi maata

Voi apua! Päivät menee näin kesällä niin hurjaa kyytiä, ettei kaikkea ehdi millään. Meillä on nyt nautittu hieman kesälomasta runsaasti ulkoillen, hieman lähiseuduilla reissaillen ja kotiaskareita tehden. Tästä syystä bloggaaminen on nyt jäänyt valitettavasti vähemmälle. Vuorokauden tunnit eivät riitä! :)

Tässä kuitenkin yksi tilattu kortti, joka oli hieman haastava. Korttiin toivottiin luontoa ja sekä Suomen että Ruotsin liput näkyviin. Lippujen tuoma värimaailma ei sattunut ihan heti yhteen luontoteemaan mikä oli aluksi mielessäni, mutta pienellä hionnalla saatiin jotakin aikaan.


Luontoa on nyt lintujen ja luonnonkukkien muodossa sekä hieman taustalla häämöttävässä maalaismaisemassa. Nämä kaikki olen yrittänyt saada asettumaan lippujen kovaan värimaailmaan.
Olisi tämä ehkä voinut onnistua paremminkin, mutta aikaa ei tämän toteutukseen ollut nyt hirveästi eikä materiaalivalikoimakaan minulla nyt ole ihan askartelukaupan tasoa, vaikka moni meillä käynyt erehtyy niin luulemaankin. :D Tilaaja oli kuitenkin korttiin tyytyväinen, joten kortti siltä osin sitten onnistunut.

1 kommentti:

  1. Ihanan kesäinen kortti on! Ei oo todellakaan mitää vikaa. :)

    VastaaPoista