lauantai 7. maaliskuuta 2015

P*skarteluhaaste #268 - Vedenalainen maailma

Tämän viikon P*skis tuntui alkuun tosi haastavalta, kunnes löysin lehtileikepinostani jotain....Mietin kyllä pitkään, että saanko julkaista tämän kuvan blogissani. Kuvahan ei ole minun, mutta toisaalta, eivät leimakuvatkaan ole. Tämän kortin prinsessa on siis Disneyn Ariel, merenneito. Kuva on pelastettu jo muuten paperinkeräyskuntoisesta Prinsessa lehdestä. On siis kierrätystä. Mikäli olen tehnyt tässä suurta vääryyttä saa minua oikaista ja vaikka blurraan kuvan sitten. :)

Taisin innostua kuvasta ja vedenalaisesta maailmasta ehkä jopa jo vähän liikaakin. Mutta pinnan alla piilee monia ihmeitä. :)


Tein taustan itse. Tuputtelin vihreän ja sinisen sävyisiä musteita sabluunan läpi, lisäilin glitteriä ja lopuksi reunoihin hieman turkoosia inka-goldia. Vesikasvi ja merihevonen on leikattu Magnolian stansseilla ja kalat on leikattu Joyn stanssilla. Ympyräkehys on Sizzix:n, kukkien alla oleva stanssi on Spellbinderin ja timantein koristellut "heinät" Poppystamps:n stanssi.

Aalloissa siis...:)

This week's challenge was to create a carft of underwater world. To me it was difficult at first, but then I found this picture which is cutted of a magazine what was waiting for a recyclebin. This picture is not mine obviously and I was thinking could I put this picture here in my blog. There's Disney's princess Ariel, mermaid and this picture was in Finnish Princess magazine, in some coloring game.

Finally I was maybe too attracted about the underwater world and maybe I put too much everything in card....and still I didn't put everything what I thought. Ooooops. :)

4 kommenttia:

  1. Kyllä on värejä kerrakseen. Ihanan pirteä kortti. Kivasti juttuja, mutta ei lainkaan liikaa.

    VastaaPoista
  2. Suloinen kortti ja tuo tausta on todella upea!!

    VastaaPoista