keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Mustaa ja valkoista

Ystäväni kanssa tuskailimme, kun uusin P*skarteluhaaste on "Vellum" eikä meillä vellumia ole ja kyseinen haaste kestää vielä 2 viikkoa, että mitä ihmettä me nyt teemme?! No ehdotin josko haastettaisiin toinen toisiamme. Annoimme toisillemme haasteet ja eihän siihen sen kummempaa tarvittu.
Minä tein ystävälleni haasteeksi väribingon ja hän antoi minulle haasteeksi:

Mustaa, valkoista, teippiä ja kukkiaTein jälleen samoilla lämpimillä kaksi korttia. Toinen pysyi aikalailla mustavalkoisena, hopean kera, mutta toiseen lisäsin vähän sinistä. :)
Jätin nämä kortit jälleen ilman valmiita tekstejä. Tekstin voi lisätä jälkikäteen tarpeen/tilaisuuden mukaan. :)

Korttien taustat on tehty maskien avulla. Ronskisti vaan gessoa sabluunan läpi mustalle kartongille. Aijai, että olen tykästynyt noihin maskeihin. Pitäisi varmaan hommata muutama uusi lisää, nää on niiiiiiiin kivoja. :)

Me and my friend desided to challenge each other. I made a colorbingo to my friend and she challenged me to use:

Black and white, tape and flowers

I made two cards, other is almost black and white with hint of silver, the other got some blue by flowers, drops and ribbon. Backgrounds I made with stencils (white gesso and black cardboard).

1 kommentti:

  1. Oikeinkin on onnistunut ja täytyy sanoa, että hyvin on ajattomat kortit ja vielä kun puuttuu tekstii niin käy kuule kortti juhlaan kun juhlaan.

    VastaaPoista