maanantai 14. heinäkuuta 2014

Turhaketarjottimen uusi elämä

No niin! Tämän kuun alussa askartelin inspiraation innoittamana tämän WC-ovikyltin. Silloin jäin pohtimaan mitä teen tuolle vihreälle koritarjottimelle...Noh, oveenhan se sekin pääsi tuunauksen jälkeen.


Laatikoistani löytyi akryylimaaleja siltä ajalta, kun ehti vielä maalaamaan. Maalit ovat kuitenkin vielä täysin moitteettomassa kunnossa ja osa ihan iskemättömiä, joten mikäpäs niitä käytellessä myöhemminkin. :) Maalasin siis aiemmin hyvin vihreän koritarjottimen valkoiselle akryylimaalilla ja jälki sai jäädä hieman epätasaiseksi ja läpikuultavaksi. Mikäli korin tapaisen materiaalin olisi halunnut maalata tasaisemmin, olisi se kannattanut työstää spraymaalilla.


Vanhanaikaisesti, kulhon ja saksien avulla leikkasin "kakkupaperiympyrän" hieman vahvemmasta paperista ja leikkasin ympyrän reunat vielä Fiskarsin kulmalävistäjällä. Tämän jälkeen työstin paperin sekä keskellä olevan pienen kakkupaperin reunat musteella. Sitten vain mietin mitä kaikkea haluan työhön laittaa ja sommittelin ne...Ja, siinäpä se!
No tietysti lisäsin lopuksi myös ripustuslenkin rautalangasta. ;)


Ja siinä se nyt ovessa ihmettelee ohikulkijoita.

Löytyykö teiltä kaappien kätköistä ärsyttäviä turhakkeita tai unohtuneita aarteita, joille ei keksi käyttöä, muttei henno heittää poiskaan? Mitä niistä voisi tehdä? :)


1 kommentti: