sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Huomenta

Pahoitteluni ensinnäkin pienestä hiljaiselosta. Aina ei ennätä ja pääse niin blogia päivittämään kuin haluaisi. Toimettomana en ole kuitenkaan ollut ja pysyin jopa lupauksessanikin. Eli ei nyt enää yhtä päätä enempää vauvakortteja. Säikähdin tuossa männä viikolla täysin, sillä aika on sujahtanut ohi tajunnan ja syyskuu on jo puolessa välissä! Minulle tulee taas niin kiire. Silläpä tällä kertaa näytille muutama nopea joulukortti, mitä tein tuossa parina iltana.
Sain tuossa viikolla postin mukana ihanan kohokuviointikansion ja sitähän oli sitten heti pakko kokeilla sormet syyhyten. Pari hyvin simppeliä korttia sain aikaiseksi, ehkä myöhemmin testailen jotain muutakin...
Tuli näköjään nyt tehtyä kortteja vähän pareina. Nämäkin kortit ovat hyvin simppelit. Nuo korttipohjat ostin joskus viime joulun jälkeen alennusmyynnistä. ne on niin kivat ja helpot, kun ei tarvitse välttämättä kuviopapereita miettiä ollenkaan. Niin kuin en miettinyt nytkään.  Kuuset ovat Crafty Individualsin semmoisesta setistä. Toinen leimattu sinivihreällä ja toinen kullalla. Kultaisesta tuli hieman huuruisen näköinen, kun ei oikein leimautunut tasaisesti jostain syystä, mutta sehän ei haittaa. Sitten vähän koristeita ja siinä se!

Hyvää ja nautinnollista sunnuntaita!

1 kommentti: