lauantai 27. elokuuta 2016

Paperiaskarteluhaaste nro 37 - Numerot

Vasta ilmestyneessä Paperiaskarteluhaasteessa inspiroidutaan numeroista. Oma työni näyttää tältä:


Miehisistä korteista on taas pulaa, joten täytyi hyödyntää tarve ja haaste. :)

keskiviikko 24. elokuuta 2016

Pitkästä aikaa P*skikseen

Osallistutaanpas pitkästä aikaa P*skikseen! Viime kerrasta onkin vierähtänyt jo melkoinen tovi!
Piti tehdä kiireellä (liiman ei ehtinyt antaa edes kuivua, ennen kuin kortti piti jo kuvata) kortti pienelle neitokaiselle ja koska Frozen on nyt Pop, oli kortissa tietenkin oltava Elsaa. Tähän korttiin nyt piirsin samanmoisen Elsan kuin edelliseenkin ja kortti on muutenkin kuin sisko edeltäjälleen, mutta rohkaistuin tekemään tästä eri värisen.


P*skiksen tämän kertainen haaste on Bingo. Omaksi rivikseni valitsin:

Bling ja kimallus - 3 - Koholla

Blingiä ja kimallusta kortista löytyy vaikka ja kuinka. Hiutaleita on embossattu kimaltelevilla kohopulvereilla ja vähän myös valkoisella, kimallusta on myös Sizzixin stanssilla leikatussa kehyksessä ja kortin reunoissa. Lisänä timanttihaaraniitti ja helmiä ja timanttia hiutaleissa.
Kortissa on käytetty kolmea paperia (alimmainen lilanpinkki, keskimmäinen fuksia ja Elsan taustalla oleva lila tähtitaivaspaperi). Myös  poikittaisia "nauhoja" on kolme, joista kaksi kylläkin paperia (samoja kuin taustassa).
Osa hiutaleista on kohotettu kohotarroilla, joten siinä kuittaantuu viimeinen valitsemani bingoruutu. :)

maanantai 22. elokuuta 2016

Prinsessa Ruusunen


Tytär pääsi taas juhlimaan kaverisynttäreitä reilu viikko takaperin ja tokihan synttärikortti piti tehdä. Tällä kertaa korttiin valikoitui prinsessa Ruusunen. Ruususen kuva on samanmoisesti leikattu aikanaan talteen meidän pikku poikien kaltoin kohtelemasta prinsessa lehdestä.

perjantai 19. elokuuta 2016

tiistai 16. elokuuta 2016

Hempeää



Tämä kortti on ihan kokonaan unohtunut postata. Ylläri! Mikä minua vaivaa? :D En muista enää ilmeisesti postata mitään. No ei, homma on todellisuudessa mennyt niin, että osa näistä töistä on tullut tehtyä ja kuvattua jo jonkin aikaa sitten ja sitten on tullut taas aika, että on pitänyt touhuta ja tehdä yhtä sun toista, välillä askartelujakin, ja sitten tämä blogin päivitys on valitettavasti jäänyt vain vähemmälle. Yritän parhaani mukaan päivitellä tänne töitä ja kuvia ja semmottisia. Tarkoitus ei ole missään nimessä unohtaa ja hylätä tätä blogailua. Aika ei aina vain tasaisesti riitä kaikkeen. :)

sunnuntai 14. elokuuta 2016

Paperiaskarteluhaaste nro 36

Äsken pölähti ilmoille uusi haaste, missä nyt aiheena inspiraatiokuva. Inspiraatiokuva on otettu omalta Tallinnan matkalta. Oma haastetyön toteutus meinasi tyystin unohtua ja lopulta koko paketti piti pistää kasaan hirveällä hopulla. En edes ehtinyt antaa liiman kuivua, kun piti jo korttia kuvata. :) Omasta hoppukortista tuli tällainen:


Ja haasteen inspiraatiokuvahan näytti siis tältä:

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! :)

lauantai 13. elokuuta 2016

Elokuu

Tämän viikon MakroTex-haasteena on kuluvan kuukauden mukaisesti elokuu. Elokuu on itselle jotenkin piintynyt mieleen sadonkorjuu kuukautena. En ole maanviljelijä, mutta itse korjaan satoa talteen metsästä ja tänä vuonna sitä satoa onkin ollut varsin riittävästi tarjolla. Kädet ovat olleet mustikassa yhtenä jos toisena päivänä, mutta nyt tällä viikolla tehty retki metsään taisi jäädä viimeiseksi. Enää ei jaksa, eikä ne marjat enää mahtuisi mihinkään. Mutta kyllä jäi metsään vielä paljon ja hyvää ja hillittömän iso kokoista marjaa! Ei olisi raahtinut jättää, mutta pakko oli. :D

Metsässä minulla ei ollut ämpärin lisäksi mukana kuin puhelin, joten nämä kuvat on nyt otettu sitten sillä.

Mättäät olivat paikka paikoin sinisenään mustikasta
ja pian alkaa olla puolukatkin kauniin punaisia.

Mahtimustikat väänsivät varvut väärälleen.

Auringon paistetta, marjan paljoutta, ah, vain hyttyset
ja ampiaiset kiusasivat muuten niin mukavaa puuhaa.

Metsäronttosilla taittuu matka myös kaupungissa sadesäällä.

Mutta kas vain. Mitähän nämä toverukset ovat touhunneet,
siinä tohinassa lienee henkensäkin heittäneet. Metsä polulla heihin törmäsin,

keskiviikko 10. elokuuta 2016

Valkoinen hääkortti

Tämän kortin olen jo tehnyt jonkin aikaa sitten, mutta kappas, kappas, kun en ole tätäkään vielä ehtinyt aiemmin postaamaan. :D Oikeasti pahoitteluni tästä kesän mukanaan tuomasta postailujen viiveestä. Ehkä tämä helpottaa iltojen hämärtyessä. :)
Mutta asiaan. Minulta pyydettiin hääkorttia, minkä sisällä olisi kuori/lokero lahjaa varten, Tein tällä kertaa ihan vain valkoisen kortin hopealla höystettynä.



Halusin puusydämiin vähän hohtoa, joten embossasin ne helmiäiskohojauheella.
Ihana tekstileike on Heidin Korttipajasta.



Lahjaa varten taittelin paperista taskun ja koristelin parilla satiinikukalla ja washiteipillä.

tiistai 2. elokuuta 2016

Traktoria


Olen tehnyt tämän traktorikortin jo aika päivää sitten, mutten ilmeisesti ole muistanut postata laisinkaan. No eipä tämä nyt masterpiece olekaan, mutta ihan hauska silti. :)
Traktori on Vilda Stampin, tausta on leimattu Stampscapesin leimoilla. Leimakuvat väritetty akvarellikynillä. Taustapaperi on kirppikseltä ja omaa kädenjälkeä näkyy kuvan kehyksissä ja onnea-teksteissä.