torstai 30. kesäkuuta 2016

Kesän helteet talven lämmöksi...

Mikä onkaan sopivampi ajankohta neuloa lämpimiä sukkia kuin kesähelteet?! :D Voihan ajankohta, mutta minuun on iskenyt neuloosi. Noh, en nyt jatkuvasti ole puikot kädessä, mutta nyt on jotenkin neulominen iskenyt enemmän kuin askartelu. Siksi siis, pukkaa sukkaa...


Nämä ensimmäiset sukkaset ovat valmistuneet jo aika päivää sitten ja näistä on ollut vihiä jo aiemminkin blogissani. En ole kuitenkaan näitä kokonaisina vielä postannut, niin tässä nyt näytille millaiset sukat näistä tuli.


Toiset sukat saivat innoituksensa yhdestä jo kauan hapantuneesta lankakerästä mikä lojui neulekorissani. En ollut raaskinut aiemmin käyttää tai sitten en vain ollut keksinyt miten käyttää ja nythän tätä ei enää mistään saanut lisää. Noh, tein tuommoiset raitasukkaset ja harjoittelin alkuun valepalmikkoa. Ehkä nämä jonkun jalkaa lämmittää. :)


Näiden sukkien (kuten seuraavienkin) punakirjava lanka on ostettu poistomyynnistä ja halusin näissä kokeilla varressa tuota....noh, mikäs tuo nyt sitten on, kun mennään parikierrosta kolme oikein ja silmukan nosto ja sitten neulotaan yhdellä kierroksella kaikki. Anyway, tämmöiset tuli ja kärkiin tein sitä sun tätä kuviota.


Poistomyynnissä oli myös roosansävyistä nostalgia-lankaa, josta tein aika tavalliset sukkaset. Nämä menivät äitienpäivänä anopin varpaita lämmittämään.


Ja viimeisenä sinisävyisestä nostalgiasta ja tavan mustasta tehdyt miesten sukat.

Kaikki langat ovat Novita joko tavan seiska veikkaa tai sitten jotain kirjavan hienoa lankasiskoa. :)

keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Vielä muutama vauvakortti

Nyt näitä on tullut tehtyä melkein urakalla, mutta nyt on selvästi ollut myös pienoista tarvepiikkiä vauvakorttien suhteen. :)




Viimeisin korteista on tehty pyynnöstä pienen vauvan onnellisille isovanhemmille. Olikin hauska tehdä vauvaonnittelukortti isovanhemmille. Yhtälailla perheenlisä ja suvun jatkaja on ilonaihe ja onnittelun arvoinen asia heillekin. Useimmin onnittelut kuitenkin suunnataan kortein vanhemmille. Tästä olisi ihan kiva saada vaikka uusi tapa, tuoreiden isovanhempien onnittelukortit. ;)



 

sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Kortti musiikkimiehelle

Tuli tässä jokunen aika sitten suht äkisti tarve rumpaliaiheiselle kortille. Minulla ei ollut mitään valmis kuvaa, eikä aikaa tilata mitään. Oli etsittävä sopivaa kuvaa internetin syövereistä ja piirrettävä mallista kuva. Mallikuvanani oli Make It Crafty:n rumpali. Kuvan väritin Copiceilla ja ProMarkereilla.


Toisena korttina tuli tehtyä ehkä vähän melankolinen poikakortti. Leimakuva The Greeting Farm:n ja kortti kaiken kaikkeaan aika simppeli. Tähän voi liittää onnittelua tai muuta sen mukaan mihin tarkoitukseen kortin antaa. :)


sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Kaste

Eilen kastettiin ihanainen kummityttömme ja tilaisuuteen piti toki tehdä kortti.


Samalla tein valmiiksi odottamaan toisenkin kastekortin keltasävyisenä, mikäli jossain vaiheessa ilmenee yllättävä tarve. :)


lauantai 4. kesäkuuta 2016

Paperiaskartleuhaaste nro 33 - Luonnos

Äskettäin ilmestynyt uusi Paperiaskarteluhaaste on jo kolmaskymmeneskolmas ja tällä kertaa aiheena luonnos. Tein haasteeseen tällaisen kortin:


Taustapaperi Magnolian, stanssi Sizzix:n, tekstileike Heidin korttipajasta. Lisänä kukkaa, lehteä ja helmiä sekä timantteja.
Ja luonnoshan oli kaikessa yksinkertaisuudessaan tällainen:


Kesä!

Tänään on monille suuri ja ikimuistoinen päivä! Koko maa on juhlahumun vallassa. On valmistujais- ja ylioppilasjuhlia. Koululaisia on kukitettu ja todistukset jaettu. Ja osuipa samalle päivälle vielä Puolustusvoimien lippujuhlapäiväkin. En tiedä miten se eri kaupungeissa ilmenee, mutta meillä päin 4.6. on ainakin vapaa pääsy sotahistoriallisiin museoihin ja Marskin vaunuun pääsee vain tänä päivänä.

Minulla ei ole nyt kuitenkaan tarjota teille sotahistoriallista kuvamateriaalia, vaan nyt laitetaan esille kaksi kesäisen tyttömäistä korttia. :) Ihanaa lomaa kaikille, joilla se nyt alkaa! :)