tiistai 31. maaliskuuta 2015

Paperiaskarteluhaaste Nro 2

Eilen illalla julkaisimme Facebookissa toisen Paperiaskarteluhaasteen (piti ensin julkaista vasta tänään, mutta tänään ei olisi ehtinyt, joten...)

Toinen haasteemme on Bingo, mistä valitsin omaksi bongorivikseni: Suihke - Paperikukka - Nauha




Leimakuva on embossailtu valkoisella kohojauheella ja päälle suihkittu Dylusionsin Cherry Pie -suihketta. Paperikukkaahan tuosta löytyy kolme kappaletta päällekkäin, jonka alla pitsinauha. :)

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! :)

sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Suihkeita ja pulvereita

Tästä on jo tovi, kun olen tehnyt tämän kortin, mutta en ole ilmeisesti muistanut tätä vielä julkaista. :)


Sain tämän kauniin Stampendous:n leimasimen ystävältäni, joka ei itse keksinyt sille käyttöä. Testasin sitä ensimmäisen kerran tähän korttiin. Leimasin kuvan VersaMark:n vesileimamusteella akvarellipaperille ja embossasin mustalla kohojauheella. Suihkautin Dylusionsin Calypso Teal suihketta ja  lisäilin vähän mustia elementtejä (perhoset, nauha ja kehykset).

perjantai 27. maaliskuuta 2015

P*skarteluhaaste #271 - Bingo

Tällä viikolla taas bingoillaan! Ja voi, että kun olikin kiva bingo. Oli taas arpomista, että minkä rivin ottaa...No lopulta omaksi riviksi valikoitui:

Keltainen - Piparireuna - Gesso


Tuon keltaisen neliön, johon on sabluunan läpi gessoiltu, olen tehnyt jo vähän aikaa sitten, mutten ole vielä osannut sitä mihinkään käyttää, vaan nytpä sille avautui oivallinen tilaisuus. Sehän oli kuin tehty juuri tätä varten. Piparireunat tulivat tuosta stanssatusta neliöstä. Sitten vaan perhosia, perhosia ja helmiä, helmiä. :)


sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Haasteita havitellen...

Minä ja ystäväni harmittelimme kuinka moni suomalainen paperiaskarteluhaaste on hiipunut, eikä tilalle ole oikein uusia tullut. Itselle nuo haasteet ovat hyvin tärkeitä ja inspiroivia. Välillä tuntuu, ettei ilman haasteita syntyisi yhtään mitään. :)

Siksi päätimme pistää pystyyn oman haasteen, Paperiaskarteluhaaste, mikä löytyykin Facebookin puolelta. Ei siis blogi, vaan Facebook-ryhmä. Tämä mahdollistaa sen, että ihmisten joilla ei ole blogia, on huomattavasti helpompi osallistua haasteisiin. Myös blogillisilla haasteisiin osallistuminen onnistuu. Haastealbumiin liitetyn kuvan yhteyteen voi halutessaan liittää oman blogiosoitteensa.

Ryhmä on nyt "julkaistu", tosin ryhmä on suljettu, eli ei muuta kuin pyyntöä liittymisestä ryhmään. :) Katsotaan kuinka tämä homma alkaa rullaamaan. :)

Ensimmäinen haasteemme oli: Kakkupaperi, ja tässä on minun kakkupaperikortti. :)


torstai 19. maaliskuuta 2015

P*skarteluhaaste #270 - Värit

Tämän viikon P*skiksessa on haasteena herkulliset värit. Värit olivat aivan ihanat ja pääsivät värittämään työtäni kukkien kautta. :)


Ajattelin ensin tehdä kortin vain puhtaalle korttipohjalle ilman taustapapereita tai vastaavia. Leikkasin kuvan, stanssasin kehyksen ja liimailin kukat...kunnes päätin, että taidampa kuitenkin koristella muuten niin autiot reunat kiekuroilla (embossattu). Voin kertoa, että helpompihan tämä olisi tehdä ennen kuin on liimannu kaiken muun koristuksia myöten korttiin. :D Mutta onnistui tämä näinkin. Tehtiin kortti melkein vähän kuin väärinpäin. :)

sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

P*skarteluhaaste #269 - Kuvahaaste

Tämän viikon haasteessa oli kiva kuva ja ennen kaikkea ihastuin kuvan väreihin. Väreistä inspiroituneena tein pari korttia.



Ylemmän kortin taustalle roiskin Dylusionsin Lemon Zest suihketta ja alempaan korttiin suihkautin samaista suihketta lätiksi. :) Sitten vaan kukkaa ja härpäkettä. :) Näillä voi lähetellä vaikka keväiset terveiset. :)

sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Hyvää Naistenpäivää

Tällä kortilla toivotan kaikille naisille Hyvää Naistenpäivää ja osallistun Paperilla-lehden korttihaasteeseen: Tuulahdus vanhasta maailmasta.


Tällä kertaa kaikki stanssatut kuviot on itse väritelty promarkereilla. Osa vain yhdellä samalla sävyllä, toisissa sävyjä sekoiteltu. :)

Hyvää Sunnuntaita kaikille! :)

lauantai 7. maaliskuuta 2015

P*skarteluhaaste #268 - Vedenalainen maailma

Tämän viikon P*skis tuntui alkuun tosi haastavalta, kunnes löysin lehtileikepinostani jotain....Mietin kyllä pitkään, että saanko julkaista tämän kuvan blogissani. Kuvahan ei ole minun, mutta toisaalta, eivät leimakuvatkaan ole. Tämän kortin prinsessa on siis Disneyn Ariel, merenneito. Kuva on pelastettu jo muuten paperinkeräyskuntoisesta Prinsessa lehdestä. On siis kierrätystä. Mikäli olen tehnyt tässä suurta vääryyttä saa minua oikaista ja vaikka blurraan kuvan sitten. :)

Taisin innostua kuvasta ja vedenalaisesta maailmasta ehkä jopa jo vähän liikaakin. Mutta pinnan alla piilee monia ihmeitä. :)


Tein taustan itse. Tuputtelin vihreän ja sinisen sävyisiä musteita sabluunan läpi, lisäilin glitteriä ja lopuksi reunoihin hieman turkoosia inka-goldia. Vesikasvi ja merihevonen on leikattu Magnolian stansseilla ja kalat on leikattu Joyn stanssilla. Ympyräkehys on Sizzix:n, kukkien alla oleva stanssi on Spellbinderin ja timantein koristellut "heinät" Poppystamps:n stanssi.

Aalloissa siis...:)

This week's challenge was to create a carft of underwater world. To me it was difficult at first, but then I found this picture which is cutted of a magazine what was waiting for a recyclebin. This picture is not mine obviously and I was thinking could I put this picture here in my blog. There's Disney's princess Ariel, mermaid and this picture was in Finnish Princess magazine, in some coloring game.

Finally I was maybe too attracted about the underwater world and maybe I put too much everything in card....and still I didn't put everything what I thought. Ooooops. :)

tiistai 3. maaliskuuta 2015

Pskarteluhaaste #267 - Luonnos

Ääääää vielä ehtii, vielä ehtii.....vaikka viime metreille jäikin.


Haasteeseen osallistun siis tällä pikaisesti tehdyllä kortilla. :)