torstai 27. helmikuuta 2014

Vauvaonnitteluita

Kaameaa tätä touhua, kun ei ehdi askartelemaan eikä postailemaan lähes lainkaan! En tykkää!
Nyt otin kuitenkin pienen aikalisän, että pääsin edes hetkeksi blogin ääreen. Nämä kortit on tullut tehtyä tilauksesta jo aiemmin, mutta näytille en ole ehtinyt niitä vielä aiemmin laittaa. :)

Tuli taannoin tarve kolmelle vauvakortille, joten tässäpä nämä. Tuli tehtyä pitkästä aikaa pari 3D-kuvaakin.




perjantai 21. helmikuuta 2014

Jälleen haasteen pariin

Viime viikon haaste jäi välistä, mutta tällä viikolla ehtii osallistumaan. Tämän viikon haasteena on hauska luonnos. Oma korttini ei onnistunut ihan odotuksieni mukaan, mutta ihan kiva siitä silti tuli...


Ostin tuon pyöreän pitsistanssin joku hetki sitten kirppikseltä. Leikkasikin oikein sievän "kakkupaperin". Tarkoitus oli kuitenkin saada pitsistä ruskeampia, että erottuisi pohjasta paremmin, mutta näin vain kävi...yritin vielä korostaa pitsiä sticklesillä, mutta eihän sekään nyt mennyt niin kuin strömsössä. :D Paperit ovat kuitenkin aivan ihanat ja onhan tässä nyt yhtä jos sun toista härpätystä.

Ja nyt kun ikkunaremontista on selvitty, on aikaa ja intoa ollut myös hieman taas askarteluihin. Tein haastekortin kanssa samoilla vauhdeilla toisenkin kortin, missä myöskin on mukana tuo ihana stanssattu pitsi.


Ja avot tul paljon härpätystä tähännii! :D Mutta vaihtelu virkistää. :) Stanssatut kuviot ja kukat värittelin ProMarkereilla/mustetin DI -Old paper:lla

Molempien korttien paperit Prima Marketing.

This week's challenge was a sketch. First card is to challenge.

maanantai 17. helmikuuta 2014

Hieman taas Vintagea

Pahoitteluni, etten ole nyt ihmeemmin ehtinyt postailemaan. Ja pahoittelut jo etukäteen, sillä en ehdi pahemmin askartelemaan/postailemaan tälläkään viikolla. Meidän huusholliin iskee tällä viikolla ikkunanvaihtoremontti, mikä tietää perheessä, missä vilistää kolme pientä lasta, jonkin verran järjestelyä. Täytyy raivata paikkoja valmiiksi, että remppamiehet pääsee hyvin vaihtamaan ikkunat, täytyy peittää kaikki suojaan remppapölyltä, täytyy lähteä rempan tieltä evakkoon lasten kanssa ja rempan päätteeksi pitää siivota urakalla. Huoh! Ahdistus iskee jo pelkästä ajatuksesta, mutta ei auta. Onneksi noita ikkunoita ei tarvitse vaihtaa kovin usein. :D

Tämän viikon P*skiskin jää nyt kyllä välistä, ensimmäistä kertaa! Kamalaa! No toivon mukaan ehdin osallistua seuraavaan. :)

Mutta tähän väliin pari hieman vintagekorttia...Aika nopeat ja simppelit kortit. Iski silppulootan kanssa yhtenä iltana mahdoton vimma tehdä noita ruusuja. Pitihän niitä sitten johonkin käyttää. :D



Ihanaa viikonalkua teille kaikille! :)

keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Ballerina ja puudeli

Minulle tuli pyyntö, että tekisin onnittelukortin naiselle, joka pitää baletista ja villakoirista ja aikaa tähän oli muutama päivä. Haroin hiuksia ja mutristelin naamaani...minulla ei ollut ainuttakaan valmista kuvaa (leimakuva/leikekuva) ballerinoista tai mihinkään balettiin liittyvästä, eikä myöskään villakoirista... Joten kävi taas niin kuin joskus aiemminkin, oli pakko tarttua itse kynään.

En ole pahemmin piirrellyt balleriinoja, enkä ihmeemmin koiriakaan...en ole ylipäätänsä piirtänyt viime aikoina oikein mitään. Noh, hyvää vaihteluahan se oli taas pitkästä aikaa. Menin kuitenkin helpoimman kautta ja tein kuvan vain siluettina. Näin niistä tuli myös hieman monikäyttöisemmät. :)


Valkoinen paperi mustalla kuvalla oli kuitenkin turhan kova kaunista, hempeää taustapaperia vasten, joten kuvia piti vielä hieman "käsitellä". Annoin valkoiseen pohjaan väriä DI Old paper -musteella. Leikkasin kuville mustasta kartongista kehykset. Sitten vain sopivat koristeet, sommittelua ja siitä se kortti alkoi muodostua. :) Oli onni, että varastosta löytyi vielä niin sopivasti tuo balettitossu-riipus.

Korttiin ei haluttu sen kummempia onnitteluspektaakkeleja vaan päivänsankarin nimi. Ja, noh...tämä on minun näkemykseni. Ihan sievähän siitä tuli :)


Kortissa käytetty:
Akvarellipaperia
Mustaa kartonkia
Distress Ink -old paper- mustetta
Prima Marketing  paperi (taustapaperi) Tea- Thyme paperikosta
Petaloon hortensian kukat ja lehdet
Pikkuruusuja
Kakkupaperin pala
V.punaiset perhoset MS ja Fiskarsin leikkureilla kartongista
Puolihelmiä ja timantteja
Papermanian pikkurusetti
Balettitossu-riipus
Nimi Dymotettu
...unohdinko jotain? :)

Ihanaa viikkoa kaikille!

torstai 6. helmikuuta 2014

P*skarteluhaaste #219 - Puukuvio

Tämän viikkoisessa haasteessa siis tulee käyttää puukuviota. Askartelukaupat myyvät toinen toistaan ihanampia laserleikattuja puukuvioita, joita en ole vain raaskinut vielä itselleni ostaa...Toisaalta papereissa on myös aivan ihania puukuoseja, joita minä en meinaa raaskia koskaan käyttää. :D Ne on vaan niin kauniita. Noh, pakkohan niitä olisi...sitten voisi taas hankkia uusia ihanuuksia. :)

Tähän korttiin ei kuitenkaan tullut ihania puukuoseja eikä laserleikattuja hienouksia vaan Tiimarin loppualesta ostetut, kultaiseksi maalatut, puusydämet. Helpolla mennään, mutta mitäs tuosta. :)


Taustapaperi KaiserCraftin paperikosta
Sydänkakkupaperi
Vintageleikekuva, mustaa kartonkia
Mustaa satiininauhaa
Pikkuruusuja
Rusetti (Papermanian)
Puolihelmiä
Puusydämet

tiistai 4. helmikuuta 2014

Keijuista sekaisin

Olen mitä ilmeisimmin mennyt aivan sekaisin noista ihanista Penny Blackin keijukaisleimoista. Oi voi :D


Ensin hieman keltaista...


...ja sitten vaaleanpunaista...


...ja sitten vielä vähän vihreää...Näihin vain hullaantuu. <3

No nytpähän on tullut tehtyä hieman kortteja pienille varastoon. :)